پمپ هایی با طول عمر بالا در صورت نیاز به تعمیر و نگهداری مکرر ، خواهان کمتری دارند. خوشبختانه ، پمپ پلیمری نیازهای نگهداری معمولی کمی دارند.
همانطور که در بخش کاربرد پمپ گفته شد برای پمپاژ انواع سیالات شیمیایی، حلال ها ، اسیدها ، بازها و غیره از این پمپ استفاده می کنند.
از این رو در هنگام انتخاب پمپ ضد اسید باید به جنس مورد نظر توجه کنید. جنسی که پمپ انتخاب شده دارد، متناسب با نوع سیالی بوده که قرار به انتقال آن است.
قیمت پمپ پلیمری با توجه به همین عوامل تعیین می شود در قسمت های بعدی با انواع کاربردهای انواع پمپ های پلیمری و ضرورت آن در صنایع بیشتر آشنا خواهیم شد.
انواع مختلفی از پمپها وجود دارند که هرکدام از آنها میتوانند قابلیتهای مختلفی را از خود به نمایش بگذارند. از جمله این پمپها میتوان به پمپ پلیمری اشاره کرد که کاربردهای متعددی را به خود اختصاص داده است.
هدپمپ: هدپمپ، عملکرد بهینه سیستم پمپاژ را تضمین میکند و برای محاسبه راندمان و عملکرد بسیار حیاتی به نظر میرسد.
علاوه بر این وجود این محافظها باعث خواهند شد تا پمپ بتواند در سختترین شرایط کاری نیز به کار خود ادامه دهد و مقاومت بالایی را نشان دهد .
هر کدام از این متریال ها در برابر یک نوع ماده شیمیایی یا یک نوع اسید مقاومت دارند. از این رو در انتخاب و خرید این پمپ ها حتما به این نکته دقت داشته باشید. سعی کنید متریال را به درستی بشناسید و سطح مقاومت آن ها را بدانید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
صنایع برای انتقال سیالات از پمپهای مخصوصی به نام پمپ شیمیایی استفاده میکنند.
نکته بعدی این است که جنس رویه ی این پمپ ها درست مانند پمپ های عادی از فلز و آلیاژ فولاد ساخته شده است و از یک لایه رنگ ضد زنگ نیز استفاده شده است. مسلما تنها عامل نابودی و خورندگی پمپ ها و سایر قطعات از درون این پمپ ها رخ نمی دهد.
در پمپ شیمیایی نیرو از میل لنگ به پیستون منتقل میشود تا سیال داخل سیلندر فشرده یا تخلیه شود.
در مورد استفاده از سیل مکانیکی وایتون در پمپ اسید، لازم است توجه داشته باشید که اسیدها میتوانند به سیلهای مکانیکی صدمه وارد کنند و باعث ترک خوردگی یا نشتی شوند.
در پمپ اسید شویی یا ضد اسید از محرکههای موتوری که غالبا دارای here پروانههای پیچی هستند برای مکش استفاده می گردد. این پروانهها که بسته و یا نیمه باز می باشند باعث شتاب دهی سیال شده و در نتیجه افزایش انرژی جنبشی سبب خروج سیال با فشار زیاد می گردد.